top of page

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

 

 

FoodFive samarbetar med partners som också inser vikten av att mat och hälsa hör ihop. Tillsammans väcker vi tidigt ett intresse för matlagning och bra råvaror. Men inte bara det. Vi vill också så ett frö för vidareutbildning inom restaurangbranschen, då vi i vårt land lider brist på kockar och servispersonal. Därför är vi glada över våra samarbeten med restaurangskolorna i Stockholmsområdet. Under våra kurser och läger har vi hjälp i köket av elever som går på dessa restaurangutbildningar, de bli fina förebilder och inspiratörer för barnen.

För att ytterligare inspirera barnen gör vi alltid under våra matlagningsläger ett studiebesök på en restaurang, där barnen får se kockarna i full ”action”. Vi har under åren besökt Operakällaren, Ulriksdals värdshus med tillhörande köksträdgård, Macelleria och Vapiano.

 

VILL DU OCKSÅ SAMARBETA MED FOOD FIVE?
Är du också intresserad av att medverka för att lyfta fram produkter under utbildningen och få exponering på hemsidan och i sociala medier? Vill du bidra till att lyfta kockyrket i branschen? Vill du vara en del av en hälsofrämjande framtid? Hör av dig till Annica Karlsson på telefon 0708-95 84 22 eller e-post info@foodfive.se

bottom of page