• Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle

Kontakta oss

Tel 0708-95 84 22

info@foodfive.se

SAMARBETSPARTNERS

LEVERANTÖRER

© 2017 FOODFIVE / A votre santé AB

FRÅGOR & SVAR

 

HUR SER KVÄLLSKURSEN UT & VAD INGÅR?

Vi träffas under åtta onsdagskvällar kl 16.30 och håller på till
kl 18.45. Vi lagar en varmrätt. Barnen får en receptpärm, recept och ett förkläde att ta med hem efter kursen. Om barnet har gått en kurs hos FoodFive tidigare får hon eller han ta med sin receptpärm och fylla på med nytt material.

HUR SER LÄGERDAGARNA UT & VAD INGÅR?

Vi träffas kl 9 och håller på till kl 15 varje lägerdag. Dagarna varvas med teori och praktik. På förmiddagarna lagar vi alltid dagens lunch som vi sedan äter tillsammans. Vi äter även ett mellanmål tillsammans innan dagen avslutas. Barnen får en receptpärm, recept och ett förkläde att ta med hem efter kursen. Om barnet har gått en kurs hos FoodFive tidigare får hon eller han ta med sin receptpärm och fylla på med nytt material.

HUR GAMMAL MÅSTE MAN VARA?

FoodFives matlagningskurser och -läger vänder sig till barn som är födda 2005-2009.

VAR KAN MAN GÅ KURSERNA?

Än så länge hålls kurserna i Åva gymnasium i Täby utanför Stockholm, hitta hit. Planer finns på att erbjuda dessa läger på fler orter runtom i landet.

Sommaren 2019 utökade vi FoodFive med matlagningsläger även på Internationella hotell- och restaurangskolan på Alströmergatan 39 på Kungsholmen.

​HUR MÅNGA BARN I VARJE GRUPP?

På varje läger är vi max 20 barn och vi är alltid två-tre kockar på plats.

MÅSTE MAN KUNNA LAGA MAT?

Nej, kursen vänder sig till alla som vill lära sig mer om matlagning, inga förkunskaper krävs. Det viktigaste är att man är villig att försöka och tycker att det är kul.

MITT BARN HAR EN FÖDOÄMNESALLERGI.

Hör av dig innan du bokar för att berätta om ditt barns födoämnesallergi, så försöker vi anpassa matlagningen så att alla kan vara med.

ÄR MATEN NI LAGAR NYTTIG?

Att laga varierad kost som täcker vårt näringsbehov är vår filosofi. Fokus ligger på vällagade och goda vardagsrätter med mycket grönt, som ju ligger i tiden nu.