top of page

FRÅGOR & SVAR

HUR SER LÄGERDAGARNA UT & VAD INGÅR?

Vi träffas kl 9 och håller på till kl 15 varje lägerdag. Dagarna varvas med teori och praktik. På förmiddagarna lagar vi alltid dagens lunch som vi sedan äter tillsammans. Vi äter även ett mellanmål tillsammans innan dagen avslutas. Barnen får ett förkläde att ta med hem efter kursen. Recepten hittar barnet i vår receptbank här på hemsidan.

HUR GAMMAL MÅSTE MAN VARA?

FoodFives matlagningsläger vänder sig till barn som är födda 2009-2013.

HUR SER VILLKOREN UT OM JAG BOKAT ETT LÄGER?

Här hittar du våra anmälningsvillkor.

VAR KAN MAN GÅ PÅ VÅRA LÄGER?

Än så länge erbjuder vi läger på två ställen i Stockholmsområdet: IHR, Internationella Hotell- och Restaurangskolan på Södermalm på Tullgårdsgatan 12 på Södermalm samt på Viktor Rydbergs samskola på Viktor Rydbergs väg 2 i Djursholm.

​HUR MÅNGA BARN I VARJE GRUPP?

På varje läger är vi max 20 barn och vi är alltid två-tre kockar på plats.

MÅSTE MAN KUNNA LAGA MAT?

Nej, våra läger vänder sig till alla som vill lära sig mer om matlagning, inga förkunskaper krävs. Det viktigaste är att man är villig att försöka och tycker att det är kul.

MITT BARN HAR EN FÖDOÄMNESALLERGI.

Hör av dig innan du bokar för att berätta om ditt barns födoämnesallergi, så försöker vi anpassa matlagningen så att alla kan vara med.

ÄR MATEN NI LAGAR NYTTIG?

Att laga varierad kost som täcker vårt näringsbehov är vår filosofi. Fokus ligger på vällagade och goda vardagsrätter med mycket grönt, som ju ligger i tiden nu.

bottom of page