top of page

MATLAGNINGSLÄGER & KURSER

 

 

FoodFives matlagningsläger och kvällskurser vänder sig till matglada barn som vill lära sig grunderna inom matlagning. De kommer lära sig de viktigaste teknikerna i köket och få en bra kännedom om råvaror och vad man kan göra med dem.

Målet med kursen är att barnen själva ska kunna laga mat till sin familj en dag i veckan, vilket stärker deras självkänsla och underlättar vardagspusslet för er föräldrar.

Fokus ligger på att laga middagar. Under våra matlagningsläger gör vi även smarriga mellanmål.

 

Under matlagningslägrena gör vi tillsammans roliga experiment och har små tävlingar om smaker mm. En dag åker vi till stan för ett studiebesök på en restaurang och gästkockar i ett restaurangkök. Att hålla ordning i köket, skriva inköpslistor och planera sin matlagning ingår också i kursen – allt för att inspirera barnen att öppna sina sinnen, smaklökar och inte minst att ha skoj. Det blir många high fives varje dag!

Kocken Annica Karlsson leder våra kvällskurser och matlagningsläger och kommer med sitt pedagogiska sätt inspirera barnen och se till att de kommer ha riktigt roliga dagar/kvällar. Ni föräldrar kommer också kunna hänga med i vad som händer via en Facebook-grupp.

Har du frågor om våra kvällskurser och läger? Här hittar du svaren 

Vi hoppas få se dig på kurs eller läger snart!

LÄGER 2023 i STOCKHOLM & DANDERYD
 

Viktor Rydberg, Danderyd

Sommarläger vecka 25, 26 och 32

Höstlovsläger vecka 44

IHR, Södermalm

Påsklovsläger vecka 15

Sommarläger v 25, 26 och 32

Höstlovsläger vecka 44

bottom of page