top of page

DET HÄR ÄR FOODFIVE

 

FoodFive erbjuder matlagningskurser för barn från 11 år. Vi håller matlagningsläger på loven och kvällskurser under terminerna.

 

Syftet med våra kurser är att barnen efter genomförd utbildning, själva ska kunna laga middagar helt på egen hand. I kursen ingår utbildning i allt ifrån att skriva inköpslista, hålla ordning och reda i köket samt duka ett trevligt bord att avnjuta måltiden tillsammans.

 

Att barn lär sig att laga mat är inspirerande, utvecklande och bygger självförtroende. Som en extra bonus är det skoj! När tonåren börja närma sig blir barn medvetna både vad de stoppar i sig och hur de ser ut och därför är det ännu viktigare att boosta med rätt mat och kunskap kring näringslära.

 

Annica Karlsson som har startat FoodFive är själv kock och receptutvecklare. Hon önskar att alla barn ska få en ökad medvetenhet och kunskap kring mat i tidig ålder. Inte minst kommer familjepusslet att underlättas när barnen kan hjälpa till mer hemma.

Matlagningslägren och kvällskurserna hålls i Stockholmsområdet, men planen är att kunna erbjuda barn runtom i landet dessa läger och kurser.

FoodFive bygger på samarbete med partner som förstår vikten av att barn lär sig om mat och hälsa.

 

Läs mer om Annica här

 

bottom of page